Stockholms bästa barer & nattklubbar

Här nedan får du en överblick över Stockholms bästa barer och klubbar.

Upplev Stockholms bästa nattklubbar och barer

Besöker du Stockholm för första gången? eller har du bara lite idétorka på vart ni ska ikväll. Här kommer guiden som räddar kvällen. Läs mer på Keyflow.com om Stockholms bästa nattklubbar och få erbjudanden om lista och bordsbokning direkt i appen.

5 av Stockholms bästa barer

Gemma
4,9 baserat på recensioner på Google

Detta är baren för dig som älskar cocktails gjorda med passion och känsla. På Östermalm hittar ni denna grymma cocktailbar. Kom hit och prova på välgjorda drinkar till skön musik.

Gemma
Tiki Room
4,0 baserat på recensioner på Google

En känsla av utomlands får ni här. Denna bar influeras av Hawaii, Polynesien och den amerikanska västkusten. Tiki Room använder sig av originalrecept från olika ställen i världen men också sina egna, kom hit för att få smaka på riktigt goda tropiska drinkar i skön miljö.

Tiki Room
Haymarket - American
3,8 baserat på recensioner på Google

Här finner ni cocktailbaren American. Kom prova en drink med smaker från Karibien, i lyxig hotellmiljö, perfekt för kollegor, vänner eller varför inte en dejt?

Haymarket - American
Supper
4,5 baserat på recensioner på Google

I en källare i Vasastan hittar ni denna cocktailbar. Här är drinkarna inspirerade från Latinamerika, perfekt ställe för en AW och för att börja kvällen på.

Supper
Mister French
3,7 baserat på recensioner på Google

Inte bara en av Stockholms bästa cocktailbarer utan här kan du även njuta av ett matkoncept inspirerat av Frankrike. Med skaldjur och goda viner samt utsikt över vattnet på Skeppsbrokajen, ni kommer inte bli besvikna.

Mister French

7 av Stockholms bästa nattklubbar som är värda ett besök

Slakthuset
3,6 baserat på recensioner på Google

Lite utanför stan hittar ni nattklubben Slakthuset som faktiskt är ett gammalt slakthus. Här spelas främst elektronisk musik, men i de olika rummen hittar man något för alla.

Slakthuset
Hell´s Kitchen
2,6 baserat på recensioner på Google

En nattklubb i Stockholm som lockar till sig internationella besökare, till och med en del kändisar när dom är på besök i Stockholm. Klubben ligger mitt på Stureplan, öppet till klockan 05.00 och musiken som spelas är mainstream house. Här kan du förvänta dig en riktigt bra kväll.

Hell´s Kitchen
Kasai – Ochaya
3,8 baserat på recensioner på Google

Nattklubben är som restaurangen influerat av Japan. Ochaya är en exklusiv dinner club, som kombinerar middag, fest och underhållning i olika former.

Kasai – Ochaya
Nosh and Chow
4,0 baserat på recensioner på Google

På andra våning hos Nosh and Chow hittar ni ”Bernies & Mono”, en nattklubb som är öppen några dagar i veckan. Kom hit för goda cocktails och skön musik.

Nosh and Chow
Spy Bar
2,6 baserat på recensioner på Google

Har funnits med ett tag, klubben har ett känt namn där många av Sveriges kändisar håller till. Här spelar både större och mindre DJs.

Spy Bar
Café Opera
3,2 baserat på recensioner på Google

Nattklubben ligger i Kungliga Operahuset, som har vackra bevarade lokaler blandat med modern inredning. Njut av en helkväll med dans, grym musik och goda drinkar.

Café Opera
Berns
4,1 baserat på recensioner på Google

På Berns kan du få olika klubbupplevelser. Är house din musikgenre är klubben Neu något för dig, gå hit för en grym musikupplevelse. Le är Berns klubbkoncept på två våningar, där du får stökigt barhäng med goda drinkar.

Berns