Bästa klubbarna i Göteborg

Barer och nattklubbar i Göteborg som är värda ett besök

Här får du listan på Göteborgs bästa barer och nattklubbar. Var du hittar den bästa musiken och de godaste drinkarna i Göteborg! Välj en bar eller klubb som passar dig och ha en riktig bra kväll!

P.s. Missa inte Keyflows nya app! I Keyflows app kan ni boka bord och betala inträde till de hetaste klubbarna i Göteborg.

Barer för goda drinkar och bra häng:

Made in China
4,0 baserat på recensioner på Google

Ligger på Tredje Långgatan, en gata som har blivit riktig trendig i Göteborg. Kom hit och ät grym Asian Fusion för att sedan stanna kvar och dricka massvis med goda drinkar inne i baren.

Made in China
Tvinky 4,1
4,1 baserat på recensioner på Google

Som ligger på Andra Långgatan där många barer i Göteborg finns. Erbjuder välgjorda drinkar och varierad musik som spelas från deras DJ under fredagar och lördagar. Kom dit för skönt häng med bra musik och goda drycker.

Tvinky 4,1
Steampunk Bar
4,3 baserat på recensioner på Google

En bar olik alla andra. Steampunk bar är Nordens första steampunk-krog som influeras av 1800-talet. Här blir du serverad annorlunda drinkar eftersom bartendern använder sig av kolsyre-is, en rykande drink är något du kan förvänta dig här.

Steampunk Bar
Heaven 23 Skybar
4,3 baserat på recensioner på Google

Här får du “cocktails with a view”, njut av välgjorda drinkar och en vacker utsikt.

Heaven 23 Skybar
Toso
4,5 baserat på recensioner på Google

Förutom en matupplevelse av högsta kvalité kan du komma hit och njuta av drinkar inne i restaurangens bar, missa inte detta ställe! En riktig trevlig cocktailbar i Göteborg!

Toso
Stranger
4,6 baserat på recensioner på Google

En hemlig bar i Göteborg! Här kommer du in med ett knapptryck på en ringklocka, om du nu hittar dörren. Den hemlighetsfulla baren Stranger levererar avancerade drinkar av hög kvalité.

Stranger

Göteborgsklubbar som får dig att hålla igång natten lång:

Yaki-Da
3,9 baserat på recensioner på Google

Mitt på Avenyn hittar ni Yaki-da, en av Göteborgs bästa nattklubbar. Klubben har två dansgolv, en inne”trädgård” och en restaurang längst upp där du kan höra live-band och dricka goda cocktails. Ett ställe ni måste besöka nästa gång ni är i Göteborg!

Yaki-Da
Lounge(s)
3,5 baserat på recensioner på Google

På Lounges har du fyra olika rum med olika teman och musikstilar. På ”Dansgolvet” kan du dansa natten lång till musik spelad av en lokal DJ. En trappa upp hittar du ”Lemon Bar” där du dansar till skön HipHop och RnB och i baren beställer du drinkar influerade av citron. ”Vinden” hittar du längst upp där det känns som om att du är på en privat fest. På ”Terrassen” dricker du goda drinkar och njuter av bra musik under öppen himmel.

Lounge(s)
Park Lane
3,0 baserat på recensioner på Google

Göteborgsklubben de flesta känner till och som de flesta varit på. Här har Kungen, Robbie Williams, Zlatan och många fler spenderat sina kvällar. Stora DJs som David Guetta, Axwell och Ingrosso har spelat här. Vem vet, kanske träffar du på någon av dessa på ditt nästa besök.

Park Lane
Port du Solei
2,8 baserat på recensioner på Google

En klubb som vaknar till liv under sommarn, som håller till på Trädgår´n. Här hålls de största eventen under sommaren och du blir garanterad en riktig bra kväll.

Port du Solei
Sticky fingers
4,0 baserat på recensioner på Google

En rockklubb mitt i Göteborg som de allra flesta känner till. Där flera välkända och icke välkända band har spelat. Hit kan du gå även om rock inte är din genre, på deras fyra olika våningar spelas allt från hårdrock, pop, rock, indie, house, soul och mycket mer.

Sticky fingers
Nefertiti
4,3 baserat på recensioner på Google

En legendarisk jazzklubb i Göteborg. Här kan du njuta av hip hop, RnB, soul, blues och elektronisk musik. Nefertiti har cirka 200 konserter per år.

Nefertiti
Pustervik
4,2 baserat på recensioner på Google

Är en del av Göteborgs äldsta klubbar och en stor del av Göteborgs nöjes och kulturliv. Här bokas artister stora som små från olika delar av världen. Gå hit och få en riktig musikupplevelse.

Pustervik
True love
4,1 baserat på recensioner på Google

En klubb som vaknar till liv cirka en gång per månad. True love är en balladklubb som varje gång har ett liveframträdande av en hemlig artist som avslöjas under kvällen.

True love